Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Květnové přezkoušení

Připravenost týmů na jaře 2021


Květnové přezkoušení

Poslední květnový víkend uspořádala Jihomoravská brigáda náročný program. V sobotu byly na pořadu dne zkoušky v kategorii ZZZ a ZTV1. Po dlouhé covidové pauze to bylo první přezkoušení v r. 2021. Na úspěšnosti se také projevilo dlouhé omezení  v možnostech treninků a výcviku. Tak nezbývá než pogratulovat úspěšným psovodům: Petr Kudera se svým Neem zkouška ZZZ, Pavel Zvara se svým australanem Greyem zkouška ZZZ, Alena Pokorná s Blekem zkouška ZTV1. Gratulujeme.   
      Část členů využila  právě likvidované továrny Zbrojovky Brno a vyrazili cvičit na sutinové cvičení. Odpoledne následoval přesun na trenažer IZS Poštorná, kde bylo připraveno noční pátrání v sutině. V neděli ráno následovalo denní cvičení plošného pátrání a sutinového pátrání. Závěrem patří poděkování KK Hodonín za poskytnutí areálu k uspořádání zkoušek. Děkujeme. 
Foto, Radek Polák, Vladka Kennett

Rohožník 30. 3. 2024

Rohožník 30. 3. 2024

I. Zahraniční cvičení roku 2024 Tradiční štěk - netradičně ve verších.


Jarošovský pivovar

Jarošovský pivovar

Jarošovský pivovar postupně zmizí a zbude jen píseň. Nejen pro místní smutný pohled. Pro záchranářské psy ovšem velká příležitost.


Součinnostní cvičení na Rotě

Součinnostní cvičení na Rotě

Trenažer IZS Poštorná poskytl zázemí pro další z řady součinnostních cvičení. Český červený kříž Hodonín, Czech SAR Team, Jihomoravská záchranná brigáda SZBK a Hasiči ...


11.11.2023 Vstupní záchranářské zkoušky + ZZP1

11.11.2023 Vstupní záchranářské zkoušky + ZZP1

ZZZ, vstupní záchranářské zkoušky, které jsou pro mnohé velkým strašákem. Měsíce ( někdy i roky) se chystáte a pak přijde den, kdy můžete dokázat, že máte předpoklady věnovat se ...


Podzimní cvičení - Rusava 2023

Podzimní cvičení - Rusava 2023

Hostýnské vrchy na východě Moravy. Mírné kopcovité terény jako stvořené k výcviku plošného vyhledávání.


Český pohár sutinového vyhledávání ZZP3, Memoriál P. Staňka

Český pohár sutinového vyhledávání ZZP3, Memoriál P. Staňka

16.9. 2023 Trenažér IZS - Poštorná ve své nové podobě poskytl zázemí a terény pro uspořádání výběrového závodu na Mistrovství ČR záchranných psů.


... přejít na všechny články
Autor: 0 | Datum: 31.5.2021 - 00:00 | Zhlédnuto: 52x

Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek